دانلود دستور کار و چک لیست و گزارش و دیتیل بانک اطلاعات مهندسی
نظام مهندسي

شیوه‌نامه تبلیغات هفتمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان‌های استانی نظام‌مهندسی

شیوه ‌نامه تبلیغات هفتمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان‌های استانی نظام‌مهندسی

شیوه‌نامه تبلیغات هفتمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان‌های استانی نظام‌مهندسی ساختمان که به تصویب شورای مرکزی سازمان نظام‌مهندسی ساختمان کشور رسیده است، از سوی معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی به مدیران کل راه و شهرسازی همه استان‌ها که ریاست هیئت‌های نظارت بر برگزاری این انتخابات را عهده‌دار هستند، ابلاغ شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در این ابلاغیه اعلام کرده است تا رئیسان هیئت‌های نظارت بر انتخابات نظام‌مهندسی استان‌ها مفاد این شیوه‌نامه را به نحو مقتضی به اعضای سازمان‌های استانی و داوطلبان عضویت در هیئت‌مدیره هر استان، اطلاع‌رسانی کرده و بر حسن اجرای شیوه‌نامه در بازه زمانی مجاز تبلیغات، نظارت کنند.

متن شیوه‌نامه مذکور به شرح زیر است:

مقدمه

انتخابات هیئت‌مدیره‌های سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان استان‌ها موضوعی درون حرفه‌ای است و ازآنجاکه دامنه اطلاع‌رسانی و هرگونه تبلیغ انتخاباتی صرفاً در بین اعضای سازمان‌های استان‌ها مطرح می‌گردد لذا ضرورتی بر توسعه آمار تبلیغات آن به سایر بخش‌های جامعه و ایجاد تبعات بعضاً نامطلوب نمی‌باشد. ازاین‌رو سازمان نظام‌مهندسی ساختمان باهدف ایجاد وحدت رویه در تبلیغات انتخابات هیئت‌مدیره‌های سازمان‌های نظام‌مهندسی استان‌ها با توجه به کاهش هزینه‌های زائد و کاهش تبعات سو تبلیغات در راستای بند «د» شیوه‌نامه انتخابات هیئت‌مدیره‌های سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان استان‌ها شیوه‌نامه حاضر تدوین‌شده است.

ماده ۱- زمان و مکان تبلیغات

۱-۱ محدوده زمانی مجاز فعالیت تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی عضویت در هیئت‌مدیره از زمان انتشار فهرست نهایی داوطلبین آغاز و ۲۴ ساعت قبل از زمان اخذ رأی پایان می‌یابد.

ماده ۲- پایگاه اطلاع‌رسانی انتخابات

۲-۱- در هر دوره انتخابات هیئت‌مدیره سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان استان‌ها یک پایگاه اطلاع‌رسانی انتخابات با شکل یکسان در سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان استان‌ها حداکثر یک ماه قبل از تاریخ انتخابات توسط هیئت اجرایی ایجاد می‌گردد.

۲-۲- هیئت اجرایی انتخابات هر استان، اطلاعات نامزدهای انتخاباتی استان را که وسط داوطلبین نگارش و پردازش می‌گردد حداکثر در دو صفحه بر اساس حروف الفبای نام و نام خانوادگی در هر رشته مرتب کرده در پایگاه اطلاع‌رسانی انتخابات درج خواهد کرد، مسئولیت صحت اطلاعات ارائه‌شده به عده داوطلبین بوده و هیئت اجرایی انتخابات هر استان بر آن نظارت خواهد کرد.

۲-۳- نمونه فوق واجد اطلاعات زیر خواهد بود:

– مشخصات فردی و وضعیت تأهل و فرزندان

– عکس داوطلب

– مدارک و رشته تحصیلی و محل اخذ (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی اشد و دکترا طبق مدارک مستند ارائه‌شده)

– سوابق شغلی و مدیریتی (اعم از علمی، حرفه‌ای، اجرایی و اجتماعی طبق مدارک مستند ارائه‌شده )

– عنوان پایان‌نامه / پایان‌نامه‌های تحصیلی

عناوین کتب، مقالات و یا پژوهش‌های انجام‌شده و منتشرشده

– اعلام برنامه، ایده‌ها و دیدگاه‌ها در حوزه مهندسی ساختمان و هدف از داوطلبی به‌صورت مجمل و خلاصه

– سایر موارد مرتبط.

۲-۴- همزمان با ایجاد پایگاه اطلاع‌رسانی انتخابات، نشانی آن از طریق ارسال پیامک، آگهی روزنامه و نصب اطلاعیه در دفتر مرکزی سازمان استان و دفاتر نمایندگی به اطلاع کلیه اعضای سازمان رسانده شود.

۲-۵- این پایگاه اطلاع‌رسانی مجاز به تبلیغ علیه هیچ از دوا طبان عضویت در هیئت‌مدیره نمی‌باشد.

ماده ۳- امکانات تبلیغاتی

۳-۱- استفاده از عکس برای تراکت، زندگی‌نامه و بروشور تبلیغاتی بلامانع است.

۳-۲- نامزدهای انتخاباتی می‌توانند به‌صورت مشترک تبلیغات انتخاباتی داشته باشند.

ماده ۴- فعالیت‌های جمعی

۴-۲- داوطلبان می‌توانند با مشارکت یکدیگر گروه انتخاباتی تشکیل داده با یک نام مشخص، فهرست انتخاباتی ارائه دهند.

۴-۲- تشکل‌های حرفه‌ای اعم از انجمن‌ها و کانون‌های مهندسی می‌توانند بانام و نشان خود داوطلبانی را معرفی نموده و فهرست انتخاباتی انتشار دهند.

۴-۳- هر یک از تشکل‌های حرفه‌ای یا مهندسی اعم از انجمن‌ها و کانون‌های مهندسی و گروه‌های انتخاباتی موظف‌اند قبل از هرگونه تبلیغ یک نفر دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی و فاقد محکومیت انتظامی را اعم از داوطلب یا غیر داوطلب، کتباً به‌عنوان مسئول تبلیغات به هیئت اجرایی معرفی نمایند.

۴-۴- پس از اعلام رسمی حمایت تشکل‌ها و گروه‌ها از یک داوطلب، وی می‌تواند حمایت آنان را در قالب وسایل تبلیغاتی و در محدوده زمانی مجاز درج و منتشر نماید.

۴-۵- تشکل‌های باسابقه محکومیت‌های انتظامی از درجه سه به بالا و یا کیفری مدیر یا مدیران آن مجاز به فعالیت انتخاباتی نیستند.

ماده ۵- محدودیت‌های تبلیغاتی

۵-۱- اعضای هیئت‌های اجرایی و نظارت و سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان استان‌ها حق هیچ‌گونه اقدامی جهت تبلیغات و یا معرفی کاندیداها به‌غیراز مواردی که در مواد ۱، ۲، ۳ و ۴ مشخص‌شده نمی‌باشند.

۵-۲- انجام هرگونه فعالیت تبلیغاتی از زمان مجاز بودن تبلیغات از طریق مراجع رسمی و دولتی نظیر وزارتخانه‌ها، شهرداری‌ها و ادارات راه و شهرسازی استان، کارکنان سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان یا استفاده از وسایل و امکانات وزارتخانه‌ها و ادارات، شرکت‌های دولتی و مؤسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها و شرکت‌ها و سازمان‌های وابسته به آن‌ها و نهادها و مؤسساتی که از بودجه عمومی (به هر مقدار) استفاده می‌کنند غیرمجاز است. همچنین در اختیار گذاشتن وسایل و امکانات متعلق به دستگاه‌های فوق‌الذکر جایز نبوده و در صورت احراز انتصاب آن به داوطلب تخلف محسوب خواهد شد.

۵-۳- سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان استان‌ها مجاز به انتشار هیچ‌گونه مطلب، یادداشت، مقاله و خبر از داوطلبان انتخاباتی در دوره تبلیغات نمی‌باشند لکن اطلاع‌رسانی گسترده در خصوص انتخابات با حفظ بی‌طرفی در نشریات مربوطه بلامانع است.

۵-۴- اعضای هیئت‌های اجرایی و نظارت حق تبلیغ له یا علیه هیچ‌یک از داوطلبان انتخاباتی را ندارند.

۵-۵- انتشار هرگونه آگهی یا مطالبی علیه داوطلبین یا دست‌اندرکاران انتخابات توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی تخلف بوده و از طریق مرجع ذی‌صلاح پیگیری خواهد شد.

۵-۶- داوطلبان انتخابات و هوا دران آنان به‌هیچ‌وجه مجاز به تبلیغ علیه سایر داوطلبان نبوده و تنها می‌توانند شایستگی‌های خود یا داوطلب موردنظرشان را مطرح نمایند و هرگونه اقدام سلبی یا هتک حرمت و حیثیت داوطلبان انتخاباتی غیرمجاز بوده و موجب پیگرد قانونی از مراجع ذی‌صلاح خواهد بود.

۵-۷- هرگونه اقدامی برای اخذ یا اعطای رأی خارج از شئون مهندسی ممنوع است و مرتکبان طبق بند «ج» ماده ۲۳ آیین‌نامه اجرایی قانون نظام‌مهندسی و کنترل ساختمان مصوب ۱۳۷۵ مواجه با لغو دائم پروانه اشتغال و در مورد اعضای فاقد پروانه اشتغال برای بند «پ» ماده ۴۶ آیین‌نامه اجرایی باعث سلب عضویت از سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان خواهند شد.

۵-۸- هرگونه آگهی و اقلام تبلیغاتی باید قبل از شروع اخذ رأی از محل شعبه ثبت‌نام و اخذ رأی زیر نظر هیئت اجرایی جمع‌آوری گردد. لازم است ترتیبی اتخاذ شود که در طول ساعات رأی‌گیری نیز از محل اخذ رأی عاری از هرگونه اقلام تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی باشد.

۵-۹- هرگونه تبلیغات از ۲۴ ساعت قبل از آغاز اخذ رأی ممنوع بوده و هیئت اجرایی موظف است از طریق نیروی انتظامی نسبت به برخورد با متخلفان و صورت‌جلسه نمودن موارد یادشده و ارجاع آن به هیئت نظارت استان اقدام نماید.

۵-۱۰- سو استفاده از نام و نشان سازمان نظام‌مهندسی ساختمان، وزارت راه و شهرسازی و سایر سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی برای درج در تبلیغات انتخاباتی ممنوع است.

۵-۱۱- استفاده از عناوین علمی بدون مدرک تحصیلی مربوط مجاز نمی‌باشد.

۵-۱۲- رعایت مفاد اطلاعیه وزارت راه و شهرسازی در خصوص پرهیز شرکت‌کنندگان در انتخابات از هرگونه اقدامات و تبلیغات مذموم و نشر مطالب موهن و تخریب شخصیت اشخاص حتی در فضای سایبری، مجازی و مخابراتی الزامی بوده و عدم رعایت آن می‌تواند موجب اعمال بند «ج» ماده ۲۳ آیین‌نامه اجرایی قانون نظام‌مهندسی و کنترل ساختمان گردیده و به ابطال دائم پروانه اشتغال به کار منجر شود.

ماده ۶- مسئولیت‌ها

۶-۱- مسئولیت حسن اجرای مفاد این شیوه‌نامه به عهده هیئت اجرایی و نظارت بر آن بر عهده دستگاه نظارت استان است.

۶-۲- در صورت تخلف داوطلبین یا اشخاص معرفی‌شده توسط ایشان در گروه‌های انتخاباتی متخلفین به مراجع ذی‌صلاح معرفی خواهند شد.

این شیوه‌نامه در تاریخ ۱۸/۶/۱۳۹۴ در شش ماده در شورای مرکزی سازمان نظام‌مهندسی ساختمان و جلسه هیئت‌رئیسه شورای مرکزی مورخ ۲/۰۶/۱۳۹۴ تصویب گردید و با ابلاغ وزارت راه و شهرسازی مفاد آن برای داوطلبان عضویت در هیئت‌مدیره سازمان‌های نظام‌مهندسی ساختمان استان‌ها، سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان‌ها، کلیه اعضای سازمان‌های مذکور، هیئت‌های اجرایی انتخابات و ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها (هیئت نظارت استان‌ها) و سایر دست‌اندرکاران انتخابات لازم‌الاجراست.

بیشتر بدانیم:

  1. فرم ها و چک لیست هاي ضروري براي مهندسین ناظر ،طراح و مجری
  2. محاسبات سرانگشتی ویژه مهندسین عمران
  3. مشاوره مهندس ناظر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا